Residència UIB Publicada la convocatòria d'ajudes d'allotjament pel curs acadèmic 2017-18 Aquesta convocatòria pretén fomentar la integració dels nous estudiants en la vida del campus universitari

Es convoquen un total de vuit beques d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears per al curs 2017-18, d’acord amb el detall següent:

  • Dues beques per a alumnes de Menorca.
  • Dues beques per a alumnes d'Eivissa.
  • Dues beques per a alumnes de Formentera.
  • Dues beques per a alumnes de Mallorca residents a algun dels municipis següents: Pollença, Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí i ses Salines.

La dotació màxima de les beques és de 507 euros mensuals durant el curs 2017-2018 (d'octubre a juny, ambdós inclosos) per al finançament del servei d’allotjament i berenar a la residència d’estudiants de la UIB.

Sol·licituds

Termini de presentació de sol·licituds: fins al 15 de setembre de 2017.

Lloc de presentació de la sol·licitud: Podeu presentar documents dirigits als òrgans de l'Administració autonòmica a qualsevol de les seves oficines de registre. També els podeu presentar en els registres oficials dels consells insulars i dels municipis adherits al Conveni Marc d'Oficines Integrades. A més, podeu enviar la documentació per correu postal, per la qual cosa heu de presentar el sobre obert, per tal que es pugui indicar en el segell oficial el lloc de registre, la data i l'hora exacta de presentació, i s’anoti així en el resguard justificatiu de la seva presentació.

Informació i impresos disponibles aquí.

 

Data de publicació: 18/07/2017