Preguntes freqüents (FAQs)

Preguntes freqüents sobre les habitacions

La Direcció de la Residència únicament dóna prioritat d'elecció als antics residents.

Si no tens contractada l'OPCIÓ DE LLENÇOLS I TOVALLOLES o l'OPCIÓ DE NETEJA TOTAL, només et proporciona el coixí. Pots consultar els preus aquí.

Els matalassos i somiers de les habitacions fan 90 x 190, però disposam de llits de 90 x 200 per als hostes que a causa de la seva altura ho necessitin.

A les habitacions no hi ha televisió ni antena, però no hi ha cap inconvenient perquè l'hoste en porti una de seva.

Es recomana deixar-la a recepció per evitar perdre-la. En cas de perdre-la, s'han d'abonar els costs ocasionats.

Sí, pero és important avisar amb antelació a recepció i pagant 14 euros per nit.

Les habitacions no disposen de nevera, però el resident en pot portar una.

Hi ha aire condicionat a les zones comunes i a les habitacions dobles. Tant a les habitacions com a les zones comunes hi ha calefacció i ventiladors de sostres a les habitacions individuals.

La normativa de la Residència no ho permet.

No està permès fumar ni a les habitacions ni a les zones comunes. Tan sols es pot fumar a l'aparcament posterior.

No disposam de bressols. Tan sols podem oferir llits supletoris o posar una petita barrera protectora al llit.

Preguntes freqüents sobre els serveis

El preu inclou l'allotjament en l'opció escollida, bany complet, desdejuni complet de dilluns a diumenge (de dilluns a divendres per a l’habitació individual 5 dies), neteja de l’habitació 1 dia a la setmana, abonament gratuït a CampusEsport, accés Wi-Fi a la xarxa UIB, aire condicionat a les habitacions dobles i a les zones comunes, calefacció, seguretat, electricitat, aigua i manteniment.

El dinar 5 ò 7 dies a la setmana (dos plats i postres) segons l'opció d'allotjament escollida.

El sopar 5 ò 7 dies a la setmana (dos plats i postres) segons l'opció d'allotjament escollida.

El dinar (dos plats i postres) i el sopar (dos plats i postres) 5 ò 7 dies a la setmana segons l'opció d'allotjament escollida.

Pots comprar el tiquet de dinar a recepció abans de les 10 hores i de sopar abans de les 15 hores. Els tiquets del menjador només són vàlids per al dia en què es comprin.

Sí, el preu inclou neteja de l'habitació 1 dia per setmana. Pots consultar els preus AQUÍ.

Amb aquesta opció et proporcionarem llençols i tovalloles nets un cop a la setmana, coincidint amb el dia de neteja de l'habitació. També tindràs roba de llit d'hivern.

No, els dies de neteja els determina la Residència. Si el dia de neteja adjudicat us suposa un perjudici, podeu demanar el canvi a l'adreça residencia@uib.es.

Sí, tret que el dia sigui festiu, i aquesta setmana es netejarà el dia anterior o posterior; et comunicarem el canvi.

Al preu hi ha inclosos dos caps de setmana d'allotjament i desdejuni per curs, coincidint amb els exàmens. Si vols quedar qualque cap de setmana addicional, has d'avisar a recepció i abonar 20,99 euros /cap de setmana, amb allotjament i desdejuni. Si tens contractada l’opció de pensió completa, el cap de setmana extra hauràs de comprar tiquets per dinar i/o sopar.

Els residents empadronats a Mallorca.

La Residència roman oberta les 24 hores del dia i només tanca durant les vacances de Nadal.

Disposam de dues rentadores i dues eixugadores, que funcionen amb fitxes que estan a la venda a recepció; el detergent va inclòs en el preu.

A la bugaderia hi ha posts de planxar, i a la recepció es deixen les planxes, que s'han de retornar després d'haver-les usat.

A les habitacions no es pot tenir microones ni cap mena d'utensili per cuinar. La Residència disposa d'un office situat a la planta baixa, amb taules on els residents que ho desitgin poden encalentir i fer-se menjar, l'office disposa de dos microones, dues fregidores d'aire, forn, sandvitxera, torradora i màquines expenedores de snacks, refrescs i cafè.

A la Residència hi ha màquines expenedores de begudes i snacks, i just davant, a les instal•lacions de CampusEsport, hi ha una cafeteria restaurant. Al campus universitari trobaràs diversos restaurants cafeteria i una llibreria papereria; a prop de la Residència, a la carretera, hi ha una estació de servei on venen articles d'alimentació i altres productes, i a la carretera de Valldemossa en direcció a Palma hi ha un centre comercial Carrefour. (La línia d'autobús núm. 19 s'hi atura a prop.)

Tots els residents tenen abonament gratuït a CampusEsport. També poden utilitzar les pistes gratuïtament sempre que estiguin lliures; no es poden reservar amb antelació.

Sí, no hi ha problema, sempre que ho avali un certificat mèdic. 

Sí, a la Residència UIB estam sensibilitzats amb les teves preferències alimentícies. Has d'informar a Recepció. 

Havent avisat al matí o el dia anterior a la recepció o a la cuina, poden guardar-te el dinar i el sopar de dilluns a divendres tan sols per motius acadèmics. També hi ha disponibles pícnics.

Sí, si avises a recepció abans de les 10 hores i pagues el tiquet corresponent.

No sempre, depèn del nombre d'hostes que vulguin utilitzar aquest servei.

Altres preguntes freqüents

En cas que el resident abandoni la Residència abans de l'acabament del curs, no li serà retornada ni la fiança ni la mensualitat del mes que abandoni la Residència.

A través del formulari en línia de la nostra web o a través de correu electrònic a residencia@uib.es; has d'indicar el nom, les dates i el règim d'allotjament, i ens posarem en contacte amb tu.

Les estades de curta durada es paguen a recepció abans d'abandonar la Residència, no fa falta fer un pagament previ per confirmar la reserva. Podeu pagar en efectiu o amb targeta.

A la secció de documents de la nostra web hi ha disponible el Manual del Resident.

El període de sol·licitud de plaça sol ser des de principi de juny fins a final de juliol.

Per demanar la plaça s'ha d'emplenar el formulari que trobareu a la pàgina web. 

Tenen prioritat els empadronats a Eivissa, Menorca i Formentera. És imprescindible presentar el certificat d'empadronament.

Només pots deixar dues caixes i la gelera; si deixes la gelera et retendrem 50 euros de la fiança fins que la vinguis a retirar.

Si les coses no es retiren durant els 3 mesos següents, es portaran a un punt de recollida selectiva.

Podeu agafar l'autobús número 1, que porta a la plaça d'Espanya i després agafar l'autobús número 19 o el metro fins a la UIB. El metro us deixa aproximadament a 10 minuts a peu de la Residència, i l'autobús us deixa a la porta.