Notícies de la Residència UIB

convocatòria

Es convoquen un total de vuit beques d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears per al curs 2017-18, d’acord amb el detall següent:

consell social

Ahir va tenir lloc el lliurament dels XI premis d'investigació del Consell Social de la UIB, acte que comptà amb la participació del doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària; la senyora Josefina Salord, presidenta del jurat dels premis; el Rector de la UIB, la presidenta del Consell Social i la directora de la Residència, senyora Marta García.

apunt

La Residència d'Estudiants de la UIB té obert el procés de sol·licitud de places pel curs acadèmic 2017-18, una vegada s'han publicat les notes de les proves d'accés a la Universitat.

olimpiades escolars

Aquesta setmana la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit l'entrega de premis de les Proves Cangur i les Olimpíades Escolars 2017, dues proves en que hi ha participat més de 14 mil estudiants de les Balears. 

ciència per a tothom

La Residència d'Estudiants de la UIB impulsa el programa ‘Ciència per a tothom', una iniciativa que neix de la inquietud de professors de la Universitat interessats en fomentar la vocació científica entre els joves.

demolab2017

349 joves de quart d'ESO i primer de batxillerat de nou centres de les Pitiüses participen aquests dies en els programes Demolab i Demotec. Aquestes dues iniciatives de la Facultat de Ciències i l'Escola Politècnica Superior es desenvolupen en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU) de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat amb el patrocini de la Residència d’Estudiants de la UIB.