Notícies de la Residència UIB

apunt

La Residència d'Estudiants de la UIB té obert el procés de sol·licitud de places pel curs acadèmic 2017-18, una vegada s'han publicat les notes de les proves d'accés a la Universitat.

olimpiades escolars

Aquesta setmana la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit l'entrega de premis de les Proves Cangur i les Olimpíades Escolars 2017, dues proves en que hi ha participat més de 14 mil estudiants de les Balears. 

ciència per a tothom

La Residència d'Estudiants de la UIB impulsa el programa ‘Ciència per a tothom', una iniciativa que neix de la inquietud de professors de la Universitat interessats en fomentar la vocació científica entre els joves.

demolab2017

349 joves de quart d'ESO i primer de batxillerat de nou centres de les Pitiüses participen aquests dies en els programes Demolab i Demotec. Aquestes dues iniciatives de la Facultat de Ciències i l'Escola Politècnica Superior es desenvolupen en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU) de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat amb el patrocini de la Residència d’Estudiants de la UIB.

concurs nadal

La Residència d'Estudiants de la UIB va entregar ahir, dimecres 21 de desembre, una cámara fotogràfica QUMOX SJ5000 WiFi-Video d'alta definició amb lent submarí a Antoni Camps Ortueta, estudiant resident a la UIB i natural de Ciutadella, Menorca

fira ciutadella

Els dies 14 i 15 d'octubre va tenir lloc a Ciutadella la tercera edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca dirigit als estudiants que en pròximes dates han de triar els seus estudis superiors, a on també s'oferí un catàleg d'oferta d'allotjament universitari.