Notícies de la Residència UIB

beques
La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha convocat un any més el seu programa de beques d’allotjament a la Residència UIB.
residencia

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) té obert el termini d'inscripcions per al curs 2020-21.

S'ofereix allotjament en habitació individual amb bany complet a partir de 540 euros al mes, amb allotjament els set dies de la setmana.

resi

La Residència d'Estudiants de la UIB ha estat presents en la VI edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors de l'Ajuntament de Ciutadella, un esdeveniment celebrat els dies 18 i 19 d’octubre.

apunt

La Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears convoca un total de nou ajudes d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per al curs 2019-20, d'acord amb el detall següent:

 

Residencia

La Residència de la UIB torna a obrir un any més les sol·licituds per a estudiants universitaris que vulguin allotjar-se a prop de la seva facultat el curs vinent. Així ho ha recordat ‘El Económico', suplement del diari ‘Última Hora', a les seves pàgines.

beques

El conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears, doctor Martí March, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor Llorenç Huguet, van lliurar ahir les ajudes d'allotjament a nous estudiants de la UIB.