Notícies de la Residència UIB

apunt

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears ha publicat al BOIB una nova convocatòria d'ajudes d'allotjament a la Residència UIB per a estudiants universitaris durant el pròxim curs acadèmic 2021-22.

img

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) té obert el termini d'inscripcions per al curs 2021-22. S'hi ofereixen 97 habitacions individuals amb bany complet a partir de 540 euros al mes, amb allotjament cada dia de la setmana.

beques
La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha convocat un any més el seu programa de beques d’allotjament a la Residència UIB.
residencia

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) té obert el termini d'inscripcions per al curs 2020-21.

S'ofereix allotjament en habitació individual amb bany complet a partir de 540 euros al mes, amb allotjament els set dies de la setmana.

resi

La Residència d'Estudiants de la UIB ha estat presents en la VI edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors de l'Ajuntament de Ciutadella, un esdeveniment celebrat els dies 18 i 19 d’octubre.

apunt

La Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears convoca un total de nou ajudes d'allotjament a la residència d'estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per al curs 2019-20, d'acord amb el detall següent: