Residència UIB Jornada de Portes Obertes a la Seu d'Eivissa i Formentera La Residència d'Estudiants de la UIB ofereix una xerrada informativa als futurs universitaris

La Seu universitària d'Eivissa i Formentera acull amb èxit la Jornada de Portes Obertes. Un esdeveniment impulsat per l'Oficina del Programa d'Orientació i Transició, que està dirigit principalment als estudiants de 2n de batxillerat i CFGS a la Universitat, i que ha permès donar a conèixer les característiques de la Residència d'Estudiants de la UIB.

A les xerrades hi han participat 350 alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior de diferents centres educatius d'Eivissa: els instituts Sa Colomina, Algarb, Santa Maria d'Eivissa, Sa Blanca Dona, Marc Ferrer, el col·legi Nostra Senyora de la Consolació i l’Escola d’Art.

L'objectiu d’aquestes jornades és ajudar els estudiants potencials a triar el seu futur i mostrar-los les instal·lacions, els serveis de què disposa la Seu universitària i els recursos que es posen al seu abast. A més, els han informat dels requisits i els procediments d’accés i admissió a la Universitat.

La Residència d'Estudiants ha tingut un paper clau i ha demostrat que és un recurs fonamental per als futurs universitaris. S’han donat a conèixer les instal·lacions i les comoditats que ofereix. És un espai perfecte per a la convivència i l’estudi, amb un ambient sa i amable; s’adapta al calendari acadèmic, accepta visites dels familiars i ofereix plans i tarifes adaptades a les necessitats dels residents. En definitiva, un punt d’allotjament i estudi dins el campus universitari que és un lloc ideal per als estudiants que cerquen una experiència d'aprenentatge completa.

Data de publicació: 25/01/2024