Residència UIB Notícies gener de 2024

Resi-Seu-Menorca

Avui, la Seu universitària de Menorca, situada al carrer de Santa Rita, 11, Alaior, ha obert les portes per acollir els estudiants de 2n de batxillerat i de CFGS. Els centres IES Cap de Llevant, IES Josep Miquel Guàrdia, IES Joan Ramis i Ramis, IES Pasqual Calbó i IES Josep Miquel Guàrdia (FP) han participat en torns de dues hores, de 9 a 13.15 hores.

Resi-Menorca

Dins el marc de la Fira d'Ensenyaments Superiors que se celebra a Ciutadella, la Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) hi destaca com a part clau per als futurs universitaris. La participació activa en aquest esdeveniment posa de manifest els serveis excel·lents que ofereix la residència i la consolida com un entorn idoni per viure-hi mentre els alumnes tracen el seu camí acadèmic.

RESI_EIVISSA

La Seu universitària d'Eivissa i Formentera acull amb èxit la Jornada de Portes Obertes. Un esdeveniment impulsat per l'Oficina del Programa d'Orientació i Transició, que està dirigit principalment als estudiants de 2n de batxillerat i CFGS a la Universitat, i que ha permès donar a conèixer les característiques de la Residència d'Estudiants de la UIB.