Residència UIB Nova Jornada de Portes Obertes a la Seu universitària de Menorca La Residència d’Estudiants hi participa com a suport per a la vida universitària

Avui, la Seu universitària de Menorca, situada al carrer de Santa Rita, 11, Alaior, ha obert les portes per acollir els estudiants de 2n de batxillerat i de CFGS. Els centres IES Cap de Llevant, IES Josep Miquel Guàrdia, IES Joan Ramis i Ramis, IES Pasqual Calbó i IES Josep Miquel Guàrdia (FP) han participat en torns de dues hores, de 9 a 13.15 hores.

Els centres IES Cap de Llevant, IES Josep Miquel Guàrdia, IES Joan Ramis i Ramis, IES Pasqual Calbó i IES Josep Miquel Guàrdia (FP) han participat en torns de dues hores, de 9 a 13.15 hores. L'objectiu principal de la Jornada de Portes Obertes ha estat proporcionar als estudiants potencials una visió completa de les oportunitats acadèmiques i dels recursos disponibles a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

La Residència d'Estudiants de la UIB, com a part integral de la vida estudiantil, ha tingut un paper destacat en aquesta jornada. Amb un enfocament especial en l'atenció personalitzada i el suport als estudiants, la Residència hi ha estat present per informar-los sobre els avantatges d'escollir aquesta opció d'allotjament, que és un entorn que facilita la integració i el suport als estudiants durant els anys acadèmics.

El programa d'avui també ha inclòs xerrades informatives sobre els estudis de grau a la UIB, suport als alumnes, programes de mobilitat, el Departament d'Orientació i Inserció Professional i procediments d'accés i admissió. En definitiva, una visió completa dels serveis i les instal·lacions de la Seu universitària.

Aquest esdeveniment ha estat un èxit rotund, ja que ha connectat els estudiants potencials amb la riquesa acadèmica i els recursos que ofereix la UIB.

Per a més informació, podeu contactar amb la Residència d'Estudiants de la UIB a través de l'adreça electrònica: <residencia@uib.es>.

Data de publicació: 30/01/2024