Residència UIB La Residència d'Estudiants de la UIB arriba a Eivissa per la fira d’orientació educativa Orienta-t Troba suport i orientació en el teu camí acadèmic

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) s'ha traslladat a Eivissa per participar a la segona edició de la Fira d'Orientació Educativa Orienta-t, que se celebra els dies 7, 8 i 9 de febrer de 2024 al recinte firal de l'illa.

Amb un horari de dimecres de 9 a 14 hores, i dijous i divendres de 9 a 14 i de 16 a 20 hores, els visitants tenen l'oportunitat de conèixer amb més detall les diferents opcions que tenen per encaminar i guiar-se en aquest important pas cap al futur.

Com a part del compromís continu amb el suport i l'orientació dels estudiants, la Residència de la UIB està present en aquesta important fira per oferir assessorament personalitzat i informació rellevant com a opció òptima d'allotjament dins el campus universitari.

Així, es convida tothom a atracar-se a l'equip i a descobrir com la Residència d'Estudiants de la UIB pot ser un suport i formar part en el camí cap a l'èxit acadèmic i professional.

Data de publicació: 07/02/2024