Residencia UIB Ciència per a tothom! S’hi duran a terme activitats per a tots els nivells educatius amb la col·laboració d'universitaris de ciències

La Residència d'Estudiants de la UIB impulsa el programa ‘Ciència per a tothom', una iniciativa que neix de la inquietud de professors de la Universitat interessats en fomentar la vocació científica entre els joves.

El programa, de caràcter gratuït, es durà a terme durant els dies 11, 12 i 13 de maig a l'estació de metro de la UIB. Durant les activitats estudiants universitaris col•laboraran en l'execució d’experiments de ciència relacionats amb la química, la física, la biologia, la geologia, les matemàtiques, la bioquímica, la informàtica i la tecnologia; s’hi duran a terme activitats per a tots els nivells educatius, com per exemple jocs per experimentar l’aparició i desaparició de colors, extreure olis essencials mitjançant procediments casolans o comprovar físicament l’activitat cerebral.

Aquests tallers patrocinats per la Residència UIB estan organitzats pel Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat i els destinataris són alumnes d’educació primària i secundària i el públic general. Podeu trobar més informació aquí.

Publication date: 05/05/2017