Residencia UIB El Nadal arriba a la Resi! L'autor de la foto més divertida i original guanyarà una càmera QUMOX Full HD amb tots els seus accessoris

El pròxim divendres, 15 de desembre, en el marc del Sopar de Nadal de Residents 2017, es durà a terme el 'Concurs Photocall 2017', un certamen organitzat pel personal de la Fundació Universitat-Empresa (FUEIB) per engrescar la darrera setmana lectiva abans de les vacances nadalenques.

Les fotografies hauran de ser individuals, inèdites i originals, poguent fer ús del photocall i les disfresses que hi haurà a la recepció de la Residència; els residents que estiguin interessats a participar han d'enviar les seves fotos fetes amb el mòbil al whatsapp del número 628 940 836 entre les 20 hores del dia 15 i les 9 hores del dissabte dia 16. 

El guanyador rebrà com a obsequi una càmera QUMOX Original SJ5000 WIFI - Vídeo d'Alta definició 1080p Full-HD de 2 polzades i lent submarí HD i serà elegit per un jurat format per treballadors de diferents departaments de la FUEIB. Animau-vos a participar!

Publication date: 13/12/2017