Residencia UIB Participem en la fira d’orientació educativa Orienta-t, promoguda pel Consell d’Eivissa La Residència UIB i el Servei d’Orientació Professional del DOIP es donen a conèixer

Orienta-t, la primera fira d'orientació educativa a l'illa d'Eivissa, es va dur a terme al recinte firal de l'illa del 16 al 18 de febrer, amb la participació de més de 3.000 alumnes de secundària d’Eivissa.

Amb la finalitat d'aprofitar l'alta afluència en aquest esdeveniment, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB) va participar en la fira, donant a conèixer la Residència d'Estudiants de la UIB i el servei d'orientació professional del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP), des del mostrador de la Universitat.

I és que la FUEIB té molt a oferir a alumnes i titulats. Es van donar a conèixer tots els seus beneficis de la Residència UIB, com a opció òptima d’allotjament dins del campus universitari; i es va oferir la xerrada "Claus per a un futur èxit professional", per engrescar als assistents en la seva etapa laboral.

Els assistents també van tenir l’oportunitat de participar en diverses activitats promogudes per l’Oficina per al Programa d’Orientació i Transició a la Universitat, en el marc de la iniciativa "Ciència per a Tothom".

Publication date: 21/02/2023