Residència UIB Premiam als guanyadors de les Proves Cangur i les Olimpíades Escolars 2017 La Residència UIB ha patrocinat aquestes dues competicions per fomentar l’estudi dels futurs universitaris

Aquesta setmana la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acollit l'entrega de premis de les Proves Cangur i les Olimpíades Escolars 2017, dues proves en que hi ha participat més de 14 mil estudiants de les Balears. 

Igual que en cursos acadèmics anteriors, amb la finalitat de fomentar l'estudi dels futurs universitaris, des de la Residència d'estudiants s’ha patrocinat aquestes dues competicions i s’ha premiat al guanyador de les Proves Cangur i al finalista de cada categoria de les Olimpíades de nivell segon de batxillerat, amb una estada d’un mes a la Residència UIB, en cas d'obtenir plaça pel curs 2017/18. Si els guanyadors no són residents, el premi es canviarà per un abonament individual a CampusEsport.

Les Olimpíades Escolars 2017 han comptat amb la participació de més de mil quatre-cents joves estudiants de batxillerat, que han competit en les matèries d'Anglès, Biologia, Català, Dibuix Artístic, Economia, Física, Filosofia, Geografia, Història de l'Art, Història, Llatí, Grec, Química i Matemàtiques.

Pel que fa a les proves matemàtiques Cangur, són una competició internacional organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques i la Conselleria d'Educació amb el suport de la UIB. Aquestes proves han comptat a la participació de tretze mil estudiants de les Illes Balears.

La directora de la Residència UIB, Marta García, ha estat present en els dos actes d'entrega de premis, que han comptat amb la participació del Rector, doctor Llorenç Huguet.

Data de publicació: 01/06/2017