Residència UIB Obert el procés de sol·licitud de plaça pel curs 2017-18 L'assignació de places prioritzarà als alumnes de Menorca, Eivissa i Formentera

La Residència d'Estudiants de la UIB té obert el procés de sol·licitud de places pel curs acadèmic 2017-18, una vegada s'han publicat les notes de les proves d'accés a la Universitat.

Amb la finalitat d'ajustar-se a les necessitats dels futurs residents i les seves famílies s'ofereixen diferents modalitats d'allotjament, permetent la possibilitat de tenir habitació de dilluns a divendres i els caps de setmana d'exàmens -pels estudiants de Mallorca-, o de dilluns a diumenge. Així mateix es pot elegir el règim alimentari, oferint-se l'allotjament amb desdejuni, mitja pensió -a elegir dinar o sopar- o pensió completa.

Les habitacions de la Residència UIB són individuals, consten de bany complet, escriptori per a l'estudi i WiFi. Tots els règims d'allotjament inclouen un berenar complet, servei de neteja de l'habitació un dia a la setmana, accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport, telèfon per realitzar cridades internes i els serveis d'aigua, electricitat i seguretat 24 hores.

Les dues tarifes bàsiques es poden modificar afegint els complements de mitja pensió, pensió completa i altres serveis accessoris com llençols i tovalloles o la neteja diària total. Els preus per a curs complet 2017-18 es poden visualitzar aquí.

Cal destacar que les instal·lacions de la Residència, ubicades a l'edifici Baltasar Rosselló-Pòrcel del campus universitari, compten amb tres sales d'estudi, amplis espais comuns per a l'esbarjo dels residents, màquines expenedores, bugaderia auto-servei i accés a un ordinador públic.

A més, dins el campus de la UIB també hi ha farmàcia, servei mèdic, entitats bancàries, papereria, biblioteques i una parada de metro i dues d'autobús a pocs metres de l'edifici, permetent una bona connectivitat amb el centre de la ciutat, el port i l'aeroport.

En cas d'estar interessats en sol·licitar-ne una plaça ho podeu fer mitjançant aquest formulari. Podeu consultar més informació al document de Procediment d'assignació de places o resoldre els dubtes a la secció de preguntes freqüents de la web de la Residència.

Seràs UIB? A la Residència podràs veure la millor experiència universitària... Benvingut a ca teva!

Data de publicació: 15/06/2017