Residència UIB La Residència UIB participa a la VI Fira d'Ensenyaments Superiors Aquesta trobada d’institucions educatives, dirigida a estudiants preuniversitaris, està organitzada per l'Ajuntament de Ciutadella

La Residència d'Estudiants de la UIB ha estat presents en la VI edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors de l'Ajuntament de Ciutadella, un esdeveniment celebrat els dies 18 i 19 d’octubre.

Aquesta fira, punt de trobada d'institucions educatives i d'allotjament universitari, és aprofitada per apropar als joves menorquins la comunitat universitària de la Universitat de les Illes Balears i mostrar tots els beneficis que ofereix allotjar-se a la Residència d'Estudiants de la UIB.

La Residència UIB i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) tenen un protagonisme destacat durant aquests dos dies de la trobada. Al nostre aparador els visitants -futurs universitaris, pares i educadors- han pogut informar-se sobre els serveis que ofereixen les nostres instal•lacions. L'estand de la residència fou visitat per uns 700 alumnes dels instituts menorquins.

Les famílies han valorat el servei de mitja o pensió completa i les comoditats que implica l'habitació individual, així com la proximitat a les facultats, el servei de Wi-Fi, l'accés gratuït a les instal•lacions esportives de CampusEsport, el bon ambient universitari i la llibertat d'horaris dels residents.

Aquest esdeveniment ja forma part del calendari tradicional de fires i esdeveniments de caràcter preuniversitari a l’illa de Menorca.

Data de publicació: 21/10/2019