Residència UIB Obert el termini d'inscripció a la Residència UIB per al curs 2020-21 La Residència UIB ha reforçat els protocols de seguretat, neteja i desinfecció per afrontar amb garanties el nou curs

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) té obert el termini d'inscripcions per al curs 2020-21.

S'ofereix allotjament en habitació individual amb bany complet a partir de 540 euros al mes, amb allotjament els set dies de la setmana.

Tots els règims d'allotjament inclouen un complet desdejuni, servei de neteja un dia a la setmana, calefacció, connexió Wi-Fi, accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport i serveis d'electricitat, aigua i seguretat. Les tarifes bàsiques es poden complementar amb les opcions de mitja pensió -elegint entre dinar o sopar-, o bé de pensió completa. Els serveis complementaris i la llista de preus es poden consultar aquí. Totes les tarifes tenen l'IVA inclòs.

Els criteris que regulen el procés d'assignació de places vacants són la renovació de plaça de residents; l'accés de germans o germanes de residents actuals; estudiants procedents de Formentera, Eivissa i Menorca -exigint-se el corresponent certificant d'empadronament-, i finalment la resta de sol·licituds.

En cas de no haver-hi places suficients, la llista d'admesos s'ordenarà segons la qualificació definitiva per a l'accés als estudis universitaris (EBAU + batxillerat).

Espai lliure de Coronavirus

La Residència UIB és un espai lliure de coronavirus. S'han reforçat els protocols de seguretat, neteja i desinfecció per afrontar amb garanties el nou curs acadèmic 2020-21.

S'estan impulsant noves intervencions relacionades amb la neteja i la desinfecció de les instal·lacions, així com el manteniment de la distància interpersonal de seguretat. A més, a diferència dels pisos d'estudiants i altres ofertes d'allotjament, la Residència UIB ofereix habitacions amb bany individual, que permeten tenir per a cada resident serveis d'ús exclusiu.

Finalment, la Residència UIB recorda que disposa d'unes instal·lacions petites, que a diferència dels grans col·legis majors, asseguren la inexistència d'aglomeracions i permeten l'establiment de mesures extraordinàries, com els torns rotatius al servei de menjador, si això fos necessari.

Data de publicació: 16/07/2020