Residència UIB La Residència UIB obre el termini d’inscripció per al curs 2021-22 Ofereix 97 habitacions individuals, serveis addicionals i protocols preventius per assegurar unes instal·lacions lliures de COVID

La Residència d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) té obert el termini d'inscripcions per al curs 2021-22. S'hi ofereixen 97 habitacions individuals amb bany complet a partir de 540 euros al mes, amb allotjament cada dia de la setmana.

El protocol de prioritat que regula el procés d'assignació de places és el següent: renovació de plaça de residents; accés de germans o germanes de residents actuals; estudiants procedents de Formentera, Eivissa i Menorca, i finalment la resta de sol·licituds. En cas de no haver-hi places suficients, la llista d'admesos s'ordenarà segons la qualificació de PBAU + batxillerat.

Les tarifes bàsiques es poden complementar amb les opcions de mitja pensió —es pot triar entre dinar o sopar— o bé de pensió completa. Els serveis complementaris i la llista de preus es poden consultar aquí. Tots els règims d'allotjament inclouen un desdejuni complet, servei de neteja un dia a la setmana, calefacció, connexió wifi, accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport i serveis d'electricitat, aigua i seguretat. A més, com a conseqüència de la pandèmia pel SARS-CoV-2, la Residència UIB ha implantat nous protocols preventius per assegurar que es tracta d'un espai segur i lliure de COVID.

La Residència UIB recorda que disposa d'unes instal·lacions petites, que, a diferència dels grans col·legis majors, asseguren que no hi ha aglomeracions, i permeten d'establir-hi mesures extraordinàries en cas que, a partir de la tardor, sigui necessari.

A partir d’enguany la preinscripció es realitzarà només mitjançant la pàgina web de la Residència d’Estudiants, mitjançant aquest formulari de sol·licitud de plaça.

Data de publicació: 11/06/2021