Residència UIB La Residència UIB participa a la VII Fira d'Ensenyaments Superiors de Ciutadella Aquesta trobada d’institucions educatives està dirigida a estudiants preuniversitaris de Menorca

La Residència d'Estudiants de la UIB participa en la VII edició de la Fira d'Ensenyaments Superiors de l'Ajuntament de Ciutadella, un esdeveniment que se celebra els dies 8 i 9 d'abril.

Aquesta fira, punt de trobada d'institucions educatives i d'allotjament universitari, és aprofitada per apropar als joves menorquins la comunitat universitària de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i mostrar tots els beneficis que ofereix allotjar-se a la Residència d'Estudiants de la UIB.

La Residència UIB i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) tenen un protagonisme destacat durant aquests dos dies de la trobada. Al nostre aparador els visitants -futurs universitaris, pares i educadors- han pogut informar-se sobre els serveis que ofereixen les nostres instal·lacions. Les famílies valoren el servei de mitja o pensió completa i les comoditats que implica l'habitació individual, així com la proximitat a les facultats, el servei de Wi-Fi, l'accés gratuït a les instal·lacions esportives de CampusEsport, el bon ambient universitari i la llibertat d'horaris dels residents.

Aquest esdeveniment, celebrat a la sala multifuncional de Ciutadella, ja forma part del calendari tradicional de fires i esdeveniments de caràcter preuniversitari a l'illa de Menorca.

Data de publicació: 08/04/2022