Residència UIB La Residència UIB participa a la jornada de portes obertes de la seu universitària d’Eivissa Han participat alumnes de batxillerat i CFGS de set centres educatius d'Eivissa

La Residència d'Estudiants de la UIB participa avui a la jornada de portes obertes de la seu universitària d'Eivissa.

L'objectiu de les jornades PortUIB és ajudar als estudiants potencials a escollir el seu futur; donar a conèixer les instal·lacions i els serveis de la seu eivissenca i del campus de la carretera de Valldemossa; i informar dels requisits i procediments d'accés i admissió a la Universitat per als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Participen en aquestes jornades l’alumnat de set centres educatius de la pitiüsa major.

Durant la xerrada de la Residència UIB s’ha explicat als alumnes participants que les instal·lacions són un espai perfecte per a la convivència i l’estudi, amb un ambient sa i amable; que s’adapta al calendari acadèmic, acepta visites dels familiars i ofereix plans i tarifes adaptades a les necessitats dels residents.

Aquesta jornada, impulsada pel Programa d’Orientació i Transició a la Universitat, ha permès donar a conèixer les característiques de la Residència UIB, com a punt d’allotjament i estudi dins del campus universitari.  

Data de publicació: 19/01/2023